Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2007, 22:13   #2398
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
nie wiem czy ci potrzebna drzazga na dupie :S

chodzi o to ze mowisz ze et zle bo musze placic-mogles wyjsc z gildii,et przeciez nie powiedzialo ze wszyscy ktorzy byli w gildi w chwili wypowiadania wojny przez jakiegos sfrustrowanego 10 latka ktory pare razy padl sa hunted.

Boixos widziałeś albo słyszałeś kiedyś żeby żołnierze Wehrmachtu mówili dobrze o Stalinie ? Albo żeby Polak o bolszewiku w 1920r ? Bo ja nie, więc nie dziw się, że mówie że jak to ujałeś "et jest złe".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 Pokaż post
Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji..

Ja mam 23 lata gole leb i jestem milosnikiem (L) i co to zmienia ? Odpier.l sie od kibiców bo to nie ma nic do rzeczy pozatym na meczu masz adrenaline prawdziwa bo sam za siebie mozesz walczyc i karzdy ma równe szanse

pozdrawiam Wszystkich kibiców i Lecha I Wisly I Zawiszy i Odry i kogo tam jeszcze popadnie

TB 95 DO KOŃCA!!!!
Kulturalni kibice są spoko, a awatar każdy może mieć jaki chce

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
(...) ale musze cie poprawic bo fin'er i Elder nagan walczyli w pierwszej konkretnej wojnie ze mna z vixim i raxilonem przeciwko erusowi (...)
Chciałbym się tak pięknie wpisać złotymi literami w karty historii Obsidii - ale niestety to nie byłem ja

@ Capy

A zasadził Panu ktoś kiedyś kopa w dupe ?