Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 00:41   #614
Mistic_P@L
Guest

Król Rotfl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Hmm nie musialem isc o 21 spac mam 19 lat robie praktycznie co chce a ,ze wy sie zbieraliscie 4h do akcji co jest zalem to sie w*****lem i poszlem spac.
No nie wazne nie dlugo zlejemy wszytskich ludzi z RA i bedziemy walczyc samym ultimatum dajcie mi tylko jeszcze 1 tydzien a urosniemy w sile
Człowieku zastanów się co mówisz. Chyba zapomniałeś z kim macie wojnę :S.Jeżeli tak to ci przypomnę. Wojnę toczymy ze Szwedami. Niedługo zostaniecie sami. Ja na waszym miejscu probowałbym skombinować ludzi jak na razie to udało ci się skłócić dwie gildie, które walczyły po jednej stronie. Wcale się nie dziwie że w Ultimation jest 6 osób. Btw Alucard nie olał was bez powodu. Sellemonowi tez się nie dziwie, wolał zapłacić niż użerać się z wami praktycznie przez miesiąc byłem codziennie na Vt, zrobiliśmy 2 akcje i w obu ponieśliśmy porażkę. Według mnie nie macie na kogo zwalić winy za te wszystkie przegrane bitwy to zwalacie na wszystkich w około, a to nie jest najlepsze rozwiązanie ....Lepiej pomyślcie co należy zrobić by następnym razem wygrać.