Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 00:09   #1
Ti'mu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny Propozycja - Cos o Pacc

Witam, moje propozycja dotyczy Pacc przez SMS ale nie tak jak w konkursie ze masz szanse na jego wygranie tylko że można kupic pacc'a przez sms'a
Np.
Pacc = 80 zł + 22% To jest 96 zł
Ja mugłbym to kupic przez sms'a gdyz mam tyle na telefonie kom. bo sie uzbierało z doładowan przez jakisz czas i jest to arternatywa dla tych co maja telefony kom. i duzo kasy bo mało gadaja na nich, niemozna wycofac wpłaty, tylko trzeba wymyslic dobry system do tego, sa strony takie ktore oferuja wypłate pieniedzy za wysłane sms'y tak jak korzysta tibia.pl w konkursie w którym mozemy wygrac pacc'a (( 1 do 100000 <joke> )) tylko tu mamy 100% pewnosci ze bedziemy miec pacc'a a tak go mozemy nigdy nie kupic bo kto wyda 96 zł z Komurki ? (ja) a kto na rl (( real )) kazdy woli wydac na cos innego, a tu kolejny okazja na pacc'a bo sie na telefonie oszcedzało

Pozdrawiam
Komentowac
Mam nadzieje ze pomysł bedzie rozpatrzony pozytywnie gdyz jest to alternatywa dla wielu osub które maja tel. kom. a nie chca wydawac kasy która maja w portfelu tylko wbite cyferki na telefonie
Ti'mu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.