Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Per-
A teraz się uspokujcie...
Mam kilka wątpliwości :
1. Skąd wiedzieli jak wykonać tego questa?
2. Nie chcą nikomu pokazać SoF'a
3. Jest filmik, ale mało znaczący.
4. Nie dali żadnych mocnych dowodów.
No i dlaczego mamy im wierzyć?! Ja to przemyślałem spokojnie i nie wierze w to, że de'bove zdobyła SoF'a.
Takie jest moje zdanie.
|
Sluch ty i cala reszta ktora neidowierza. Instynkt, Milan i jeszcze pare sob ktore w tym uczestniczyly sa wiarygodnymi osobami. Spedzilem na tym forum sporo czasu, moze ni widac tego po ilosci postow, ale nie bawie sie w nabijanie. Mysle ze troche juz znam te Osoby i wierze im. Sadzicie ze zaprzepascili by caly swoj dorobek dla jakiejs tam pogloski i slawy? To nei sa jakies tam n00bki! Skoro pierwsi wykonali ten quest to bardzo sie ciesze, widocznei zasluzyli na to i tak mialo byc. Niech nie przemawia przez was zazdrosc.
Ja watpie zebym zdobyl ten miecz. Nie potrzebuje go, chce tylko do kolekcji bo jak niektorzy wiedza cenie tylko i wylacznie Katane. Poza tym na Titani mamy niedobor PRAWDZIWYCH rookstayerow, a watpie czy ten quest da sie zrobic samemu.... Przez ten caly czas widocznie szukalem zbyt daleko skoro go nieodnalazlem.... czuje sie troche zawiedziony, ale skoro Sword of Fury wybral Ich znaczy to ze sa bardziej humble
Jeszcze raz wam gratuluje! Ja teraz nie spoczne dopuki tego nie odnajde! Chocbym mial to przyplacic smiercia.