Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2004, 21:15   #16
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Ja jakoś jak zobaczyłem tytuł to nie dawałem knightowi więcej niż 5% na zwycięstwo. Co jak co .. ale prawie 40 lvl różnicy to przesada.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kibel Kiler
xasaagi skończony idioto przez ciebie nie obejrzałem filmu bo po co jak znam zakończenie lecz się. i to w pierwszyum postcie
No skoro mag miał prawie 40 lvli więcej i Ty jeszcze miałeś wątpliwości co do wyniku pojedynku .. to sorka .. kto jak kto, ale nie ty powinieneś wyzywać ludzi od idiotów.
PS. cFaniaki i reszta .. to jest forum o filmach i o tym powinny być posty a nie wasze jakieś kłutnie. Już chyba wszyscy wiemy o co chodzi i znamy wasze stanowisko i nie musicie teraz robić po 20 postów każdy z "nudzeniem" jaki to ten drugi jest głupi i ma głupie pomysły.

@re down: Czyli widać, że nie każdy kto ma postać lvl 100+ umie grać a to daje do myślenia czy sam zrobił ten lvl. Ja uważam, że walka na teście a taki duelek to duża różnica .. przygotowanie itd.

@re down down: Mogłbyś troszkę się starać jak piszesz posta tak aby potem inni dali radę zrozumieć o co w nim chodzi, np. zacząć używać znaków interpunkcyjnych.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"

Ostatnio edytowany przez Aversin - 14-09-2004 o 23:26.
Aversin jest offline