Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth
Jedyny logiczny wniosek do jakiego doszedłem to taki, że jeżeli to był żart, to będzie ciągnięty jak najdłużej tylko po to, aby nie stracić swojej opinii i statusu na forum [ludzie, którzy pisali posty, że zdobyli SoF'a, longsworda etc. i dawali zdjęcia byli banowani], tak więc jeżeli okaże się, że to głupi żart, to Instynkt powinna stracić moda i dostać bana takiego jak każdy, założyciel tematu powinien dostać bana + jeszcze kilka osób.
|
W 100 % się zgadzam ... Nie wierzę i wierzyć nie będę, bo nie ma żadnych konkretnych dowodów ... A to, że Instynkt mówi, że to nie podrobiony filmik to może se mówić ^^ ja powiem, że mam MPA na rooku na rly. Dziwne, zdobyła spike i na owce poszła tak ? i tak jej znikł ?? czemu go na trade nie pokazała z kumplami, którzy też podobno go mają. Sorry ale w tej sprawie jest dużo nieścisłości i tylko jeden (nie)wiarygodny dowód - filmik, który też pokazuje tylko jak spike znika ... Apropos : Quest był zbugowany tak ? podobno na innych światach nie był ... to jak mógł być na tym świecie (?)
@up
A czy zawsze trzeba mieć powód do kłamstwa ?
@down
No to prawda, chyba każdy to wie ^^ Apropos: we przecinki stawiaj bo ja miałem trudności w przeczytaniu tego.