Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 11:13   #157
Coray
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Jedyny logiczny wniosek do jakiego doszedłem to taki, że jeżeli to był żart, to będzie ciągnięty jak najdłużej tylko po to, aby nie stracić swojej opinii i statusu na forum [ludzie, którzy pisali posty, że zdobyli SoF'a, longsworda etc. i dawali zdjęcia byli banowani], tak więc jeżeli okaże się, że to głupi żart, to Instynkt powinna stracić moda i dostać bana takiego jak każdy, założyciel tematu powinien dostać bana + jeszcze kilka osób.
W 100 % się zgadzam ... Nie wierzę i wierzyć nie będę, bo nie ma żadnych konkretnych dowodów ... A to, że Instynkt mówi, że to nie podrobiony filmik to może se mówić ^^ ja powiem, że mam MPA na rooku na rly. Dziwne, zdobyła spike i na owce poszła tak ? i tak jej znikł ?? czemu go na trade nie pokazała z kumplami, którzy też podobno go mają. Sorry ale w tej sprawie jest dużo nieścisłości i tylko jeden (nie)wiarygodny dowód - filmik, który też pokazuje tylko jak spike znika ... Apropos : Quest był zbugowany tak ? podobno na innych światach nie był ... to jak mógł być na tym świecie (?)

@up

A czy zawsze trzeba mieć powód do kłamstwa ?

@down

No to prawda, chyba każdy to wie ^^ Apropos: we przecinki stawiaj bo ja miałem trudności w przeczytaniu tego.

Ostatnio edytowany przez Coray - 26-01-2007 o 11:32.