Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 14:44   #2443
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 Pokaż post
1 Zdajecie sobie sprawę, że tylko potwierdzacie moje słowa?

2. Poniekąd sam sobie jestem winny, bo w pośpiechu źle się wyraziłem.. Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. Tak Avatar to osobista sprawa, ale łącząc to ze sposobem wypowiedzi można wysunąc konstruktywne wnioski.

I owszem, należy skończyć wreszcie te badziewne kłótnie w tym temacie.

Peace

taki cwany jestes dzieciaku bo net pozostawia anonimowosc i mozesz obrazac kogo chcesz i jak chcesz ale w rl swiecie juz taki cwany nie jestes pewnie kolejny cwaniaczek co siedzi przed kompem i tylko ma swiat wirtualny OMG litosci bo mi sie rzygac chce na widok takich ludzi jak ty
Po twoich wypowiedziach głupi idiocie wnioskuje że jeżeli masz 23 lata to conajmniej 10 lat byles zamkniety i odizolowany od świata >.< twoje wypoiwediz są przerazajace . . nie umiesz nawet porzadnie czegos napisac .. jak cos kopiujesz to wystarcyz dac to w cudzysłow albo clicnac jako cytat . . nie mowie juz o takiej taktyce jak "cytowanie kogoś" ciekawe jaki ty jestes cwany ... załóżmy ze nie klamiesz i masz te 23 lata . . . zdajesz sobie sprawe ze chude chuchro które ma 23 lata sklada sie z bolu po jednym strzale ? od takiego chociazby 15-latka . .. a goudek ma 17-18 ( nie wiem keidy dokladnie sie urodziles) wiec sie odpierdol pierdolcu raka powieki . . nic nie wnosisz do rozmowy tylko krytykujesz i mowisz jaki to ktos jest zjebany w rl a sam pewnie masz na ten tamet komplex >.<
^Awolver^ jest offline