Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 15:03   #130
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yakaya Pokaż post
A wy gracie na Non-Pvp bo jestescie cioty i tyle wam powiem... Jak dzidziusie na PvP przynajmiej mozna sie pobawic a na Non-PvP powie do ciebie "Ty S*****elu" i co mu mozesz zrobic ?? Nic... Albo jezeli jestes wyzszy lev i chcesz resp dla siebie to ni ma co mowic Leave bo noob cie i tak nie poslucha...

Pozdro dla dzidz
Skoro jestes taki bosu tibijski to nabij lvlek dobry na non-pvp a nie krytykujesz nas ;> ja gram na non-pvp bo na pvp ( konkretnie na hibernie ) nałogowo pekowałem i miałem bany a teraz chciałem normalnie pograć wali mnie to co sobie pomyślą inni o mnie że gram na non-pvp kiedyś też myślałem że non-pvp to cioty i może niewypieprzysz low-levela z respa na FACCU bo na paccu niemam z tym większych problemów bo kulturka jest.. więc mam w dupie to co ludzie mówią o non pvp gram tam bo mi sie podoba i pier... to co myślą inni każdy gra to na czym lubi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sleepy Princess Pokaż post
Cip softowi nalezy sie wpierdol za kolejne 2 non pvp serwery. Przeciez na non pvp graja tylko dzieci do 7 roku zycia cioty i pedzie bez pvp!!!!! Zal!!!!! Napiszcie do Cip softu zeby dali PVP serwery!!!!
Wiesz co wróc do żłobka a nie obrażaj kolesi z non-pvp jesteś klasycznym przykładem n00ba który napieprza na pvp 10 lvle i sie podnieca "MAMUSIU UBIŁEM 8 LVLA WOWWWWW " a mamusia " brawo syneczku " i już masz podniete i wyzywasz wszystkich na non-pvp na pvp tak pokozacz to cie szybko utemperują a nie na forum tylko żal mi takich.. polak potrafi- a co do wpierdolu to ty go powinieneś dostać a nie cipsoft.

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić

Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 26-01-2007 o 15:16.
Wielki Mancyz jest offline