Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 15:46   #189
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

Do wszystkich tych którzy są z tą sprawą choć odrobinę związani!

Nie podawajcie solucji! Małe wskazówki, owszem ale przynajmniej próbujcie bronić tego sekretu jak długo się da. Jeśli nie wierzą - ich sprawa! Na SS zasługuje tylko ten, który zagadkę rozwiąże, a nie przeczyta opis i będzie się fluidował... Rookstayer, a przynajmniej większość wyróżnia się klimatycznym spojrzeniem. Powinien znać się na Rookgaardzie i nie chodzi mi tu o rzeczy takie jak "Lily sprzedaje Antidote Rune". Coś jeszcze, coś najważniejszego. Prawdziwy Rookstayer powinien być... skromny. Nie według netykiety internetowej, nie według Tibia Rules, nie według statusu albo systemu. Powinien być skromny bo (...)misja(...) tego wymaga.

Jeśli rozwiązanie zagadki z którą męczymy się my, przed nami nasi poprzednicy, a przed nimi jeszcze inni ma się w sekundzie ujawnić to nie chcę mieć Spike. Pomyśl teraz - czujesz się dobrze mając w ręku legendarny miecz tylko, powtarzam TYLKO dlatego że przeczytałeś kilka zdań na jakiejś stronie? Nie chodzi tu tylko o psucie zabawy tym którzy chcą się pobawić z tą zagadką. To ktoś inny rozwiązał zagadkę... ale co ja sobie język strzępie. I tak po tygodniu ktoś ujawni sczegółową solucję, jeśli nie tu to na tibi.org.

Czy tak ma się to wszystko skończyć?

A może... czasami lepiej nie znać prawdy?
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline