Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 17:00   #235
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray Pokaż post
Uuuuu drzwiami raczej trzaskam ... A to, że raczej "przegapiałeś" ten post w którym prawda wychodzi na jaw to już nie moja wina, a był napisany i jest (zależy który) wieeelką czcionką. Apropos: hmmmm ty podobno też masz spike tak ?? :> pokażesz ? nie ? a może go nie masz ?

@Milan
A nie ?
@up
Chodziło o trick, związany ze zrobieniem czynności, dzięki której ss znika ....
Sluchaj rozwydrzony dzieciaku. Niby czemu twierdzisz ze sprawa jest zamknieta a Instynkt Pell i reszta nas klamie? Moze zamiast prosic nas o dowody SAM POKAZESZ DOWOD na to ze KLAMIEMY?! Co ty na to? I skoncz lepiej gosciu bo tylko sie blaznisz.

A co do owego triku, to nei trik tylko poczatek, ale wy nawet tego nei potraficie. Zzera was zazdrosc, nie mozecie przezyc ze ktos to rozwiazal a co najgorsze nei chce sie z wami tym podzielic. Trudno, ja nie bede juz wiecej nic tu pisal. Mam dosc PW i wiadomosci na gg. Nie wchodze do tematu o SoF..... Nei chce mi sie sluchac przepychanek na miare naszych poslow, rzucanie oskarzen bezpodstawy. Tez tak umiem: Coray jest pedofilem, molestuje 10 letnie dziewczynki i podgladuje kopulujace psy, ze nie mam dowodu? Po co niech on sie broni ze tego nie robi!!!

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline