Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MvD
@Michoss
to niestety masz złe przeczucie
@Cormaya czy jak ty sie tam wabisz
Koleś wkurzasz mnie. Cwaniakujesz, myslisz zejestes na topie i mozesz wszystko. Mówisz o tym sposobie ta? To znajdz go -.^ Poza tym chyba ci sie cos nieudało z Twoim Rookstayerkiem "Coray Rookstayer, 10lvl Pall".
I szczeniaq lepiej nie zadzieraj z ludźmi, którzy są od Ciebie wyżsi rangą.
Dziekuje, dobranoc (Bo chyba pora spać smarkaczu)
|
Jejku czy ja cwaniakuję, wywyższam się ??? Nie cfaniakuję, nie myślę tak i nie jestem dla ciebie szczeniakiem ... tak to do ojca możesz mówić. Ta moja postac; oddałem ją dla kumpla a info na tibia.pl nie zaktualizowałem. Tak jak już Ir~ wspomniał niektórzy sposób znają, ja również ale teraz nie liczcie, że go podam bo ssa na wyspie nie byłoby już ciągle ... Stwierdziłem prawdę. Okej ja się już nie będę odzywać tylko obserwować. Sam Milan stwierdził, że są "blisko" czyli go jeszcze nie mają, a jak dobrze widzę to pisali, że mają ... Ok ja siedzę cicho i będę obserwować a wy róbcie co chcecie. Apropo : Wyobrażam już se Instynkt jak leży na ziemi ze śmiechu.
@Midarth
Brawa dla ciebie

Chociaż ty to pojmujesz.
@down
Jak wykonasz tą sztuczkę i ktoś akurat będzie stać przy spike to jasne, że zniknie przynim yep ?
@up
racja ...
@mlodziutki
NIE NAPISAŁA ?! człowieku idź i od początku temat i wszystkie posty przeczytaj a znajdziesz parę napisanych przez nią samą ! Niedawno nawet była w temacie i się nie broniła ? nie zaprzeczała ??