Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 17:10   #1304
Zecer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006

Imię: Zecer
Profesja: Knight
Gildia: Anbu
Świat: Honera
Poziom: 84
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
Domyślny dzieci neo

ostatnio robiąc lootbaga miałem nieprzyjemne spotkanie z "pro" na Honerze. Jako że bardzo nie lubie takich osób postanowiłem ich troche "pohuncić". Niestety pomysł nagrywania przyszedł dopiero po jakimś czasie, więc "najlepsze" wyzwiska niestety się nie znalazły. Winien jestem także krótką historię wstępną:
Otóż, w chwili gdy chowałem lootbag zaskoczyły mnie te dzieci. Nie miałem pewności czy jest on tam bezpieczny wiecpostanowilem sprawdzić podatność tych playerów na potencjalne lootbagi i posługując się pustym bagiem zaczęłem stwarzać pozory. Dzieciak biegał za workiem jak dziki zaczęła się krótka walka o nic, która troche mnie zirytowała. Spytałem więc czy chcą sobie nagrabić (ładniej mówiąc) na co oni zareagowali dość żywiołowo. Bo oczywiście co im mogę zrobić na non-pvp ? Hmm no właśnie Zobaczcie.
Zaznaczam że to tylko początek (nie miałem się ochoty odrywać od zajęć lootbag czekał , jak tylko wyjdę z mint to się troche z nimi pobawie )

http://www.**************/file/32czei

I wielka prośba. Aktywnie zwalczajmy nOObowstwo na naszym świecie. Niech dzieci wiedzą, że non-pvp nie znaczy "jestem nietykalny". Jest wiele sposobw utrudniania gry.
Zecer jest offline   Odpowiedz z Cytatem