Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 19:16   #305
nosane
Użytkownik Forum

nosane's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Domyślny

Nie rozumiem jaki był cel tej "intrygi"... Zwiększenie zainteresowania Tajemnicami Rookgaardu? Bullshit. I co, myślicie, że teraz wszyscy rzucą się za poszukiwanie Spike Sworda?

Równie dobrze mogliście po prostu powiedzieć, że odkryliście jak zrobić, aby Spike Sword zniknął z wyspy. Po co do tego dodawać całe to przedstawienie? Czy w ten sposób można było jakoś przybliżyć do rozwiązania zagadki? Nie. Myślicie, że skoro tyle osób podnieciło się perspektywą Spike'a, to oni wszyscy zaczną go szukać? Nie, wrócą do expienia i innych questów... Stworzyliście tylko temat pełen spamu, kłamstw i domysłów.

W moim odczuciu całe to przedstawienie nie miało sensu, nic nie wniosło, pozwoliło wam się tylko trochę ponabijać z tych wszystkich, którzy w to uwierzyli i poczuć się Tymi Lepszymi Którzy Są Wtajemniczeni.

Cytuj:
Moim (a w zasadzie naszym) zalozeniem bylo przede wszystkim pokazanie Wam, ze
Quest na Spike Sworda prawdopodobnie istnieje.
Nie widzę związku. Jeśli zrobię fake'a, że ze snake'a wypadł mi plate armor, to pokażę wszystkim, że to _prawdopodobnie_ jest prawda? Nie? No właśnie. Można było po prostu pokazać, że odkryto, jak "zniknąć" spike'a. Po co ten cyrk?
Cytuj:
hodzilo o ukazanie latwowiernosci graczy? TAK.
No dobra, ale co to dało? Nic.
Cytuj:
Zdajesz sobie sprawe co teraz ludzie o tobie pomysla? TAK. Czytaj wyzej. Dorzuce, ze posty typu "Ty K...o"/"Oszukalas
Nas"/"Mialas moj szacunek i go stacilas"/.... beda powtarzac sie jeden za drugim i wcale mnie nie zdziwia. Od zawsze
spotykalam sie z ponizaniem ze strony innych w tej grze. Wasze wypowiedzi pokaza, czy potraficie ocenic krytycznie samych
siebie (dalem sie porobic), czy macie poczucie humoru, czy potraficie zachowac kulture w takiej sytuacji. Podsumowujac -
dostane ciegi no ale przynajmniej przez 1 dzien glosniej bylo o Rookgaardzie niz Mainie =]
Mówisz tak, jakby nie zależało Ci na szacunku innych. Powiem tylko jedno - takich rzeczy się nie powinno robić. Gdyby np. Twój najlepszy przyjaciel/przyjaciółka Cię oszukał/a, a później powiedział/a "Eee, myślałem, że umiesz się krytycznie ocenić i masz poczucie humoru". To później zaufałabyś mu bez mrugnięcia okiem? Wiem, że to zupełnie inny wymiar i trochę to podkolorowałem, ale mniej więcej o to chodzi.

Ogólnie uważam, że poruszacie się po bardzo cienkim lodzie i nie podoba mi się to. Żałuję, że w ogóle byłem świadkiem tej "zabawy"... I chodzi tutaj o coś więcej niż tylko "wkręta 2007". Zresztą, ja tu nie mam nic do gadania.

Pozdrawiam.
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit
18:36 Gatao-brother [12]: main hunted
12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished

nosane jest offline