A wiecie jakie jest moje zdanie?
Za taki żart, Instynkt powinna stracić modka. Co z tego że jest ''królową Rookgardu"? Pewna kara musi być. Bycie moderatorem nie oznacza tylko banowania kolesi z keyloggerami, oznacza także pilnowanie porządku na forum, i jest to poważna funkcja. Takie żarty nie są na miejscu, nie dość że dość głupie, ''haha aj got sof, ajm master bat i not szoł ju it" to jeszcze wprowadzają pewien chaos. A tego moderator powinien unikać.
Ja do niej całkiem straciłem zaufanie... podobnie jak wielu innych. Nie będzie można już jej wierzyć, bo kto wie czy to co powie to nie będzie następne wkręcanie?
Co do jej ostatniego postu, to mi to bardziej wygląda na przemyślaną obronę swojej reputacji po tym jak ''mały dżołkas'' wyszedł na jaw. Po prostu nie wierzę że to co tam napisała to prawda (mam na myśli jej cele:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
1. Chodzilo o zrobienie z graczy blaznow? NIE.
2. Chodzilo o zdobycie slawy? NIE.
3. Chodzilo o ukazanie latwowiernosci graczy? TAK
|
Co do pierwszego... noo, tutaj nie wiem.
Ale co do drugiego punktu, odpowiedź na pewno brzmi TAK. Chciałaś zdobyć sławę jak pierwsza osoba która zdobyła SS w queście, ale stety nie wyszło, pomyślałaś nieco, i napisałaś przemowę. Heh, widziałem już takich, od Bazyliszka, MLS, Excalibuga, DSL... widziałem już takich kłamców, i Twoje zachowanie jest bardzo podobne, podobnie jak Twoich przyjaciół zamieszanych w żart.
Co do trzeciego... na pewno TAK, ale z innego powodu niż napisałaś (patrz punkt wyżej)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
6. Dlaczego Nas oszukalas? Nigdy na Forum nie napisalam, ze posiadam SS. (...) Moj text - Ju si Spajk Słord - byl jedynym
zonkiem
|
Jak nie napisałaś? W tym swoim podałaś wagę i opis własny, które widać TYLKO kiedy dany przedmiot masz w ekwipunku/leży na sąsiednim sqm. To JEST równoznaczne z posiadaniem danego przedmiotu.
Jeśli o mnie chodzi, to myślę że Instynkt powinna zostać pozbawiona modka jako sprawca zamieszania i kłamczyni. Która/której broniła się/broniono do końca, aż się przyznała. Ale to, że się przyznała, bynajmniej nie zmniejsza jej winy.
Osoby z Supportu, który w tym uczestniczyły, też powinny stracić swoją pozycję. Wszyscy zdegradowani do zwykłych userów.