Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 19:44   #311
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Przyznam cały temat śledziłem od początku i nawet uwierzyłem ^^ w ten "żart" chociaż już dziś na Aureańskim rooku rozwikłaliśmy zagadkę .

Nie będę ukrywał że ta mistyfikacja była świetnie przygotowana i zrealizowana co wcale nie usprawiedliwia "Was". Uważam że cała ekipa powinna dostać co najmniej warna jeśli nie bana. Wiele było tematów "Zdobyłem Spike Sworda" i prawie zawsze kończyła się to banem autora. Nie rozumiem czemu tym razem miało by być inaczej. Jedyne co zrobiliście to wprowadziliście w błąd dziesiątki użytkowników (fakt że w tym procederze uczestniczył mod.. jest żałosny). Jeśli o mnie chodzi i tak niewierze aby osoby winne otrzymały w jakikolwiek sposób chociaż upomniane (te forum schodzi na psy..) dlatego zaglądam tu coraz rzadziej. Z mojej strony wszystkie osoby zamieszane + "Pan Klocek" tracą u mnie szacunek oraz reputacje który zdążyły sobie wyrobić przez czas swojej działalności.

Pozdro (nie będę odpisywał na bluzgi tak w tym temacie jak i na PW)
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline