No właśnie...konsekwencje... Czy forum tibia.pl ma jakieś wewnętrzne zasady dotyczące pracy moderatorów? Raczej na pewno. Czy jest tam kwestia zakazu wprowadzania użytkowników w błąd? Nie wiem, wydaje mi się, że powinna być. Czy Instynkt powinna zostać pozbawiona statusu moderatora? Jeżeli wyżej wymieniona zasada istnieje - tak. Jeżeli nie - wszelkie ewentualne konsekwencje to kwestia tylko i wyłącznie do rozpatrzenia przez pozostałych modków. I tyle. I jeszcze coś do reszty osób uczestniczących od początku w psikusie...proszę, nie piszcie, że Instynkt nigdy nie napisała wprost o fakcie posiadania przez nią miecza itd. etc. Skoro planem było WPROWADZENIE Nas - forumowiczów w błąd (obojętnie dla jakich powodów) - to ona to zrobiła. A co do tego, że "nie powiedziała przecież wprost", "tylko sugerowała", "chodziło o coś innego" to, proszę Was, dość mam już tego wykrętnego gó.na w naszej polityce żeby jeszcze akceptować to tutaj

...Liczą się zamiary, nie forma. @Instynkt - oczywiście rozumiem zamysł, ale...no właśnie...kwestia Twojej osoby jako moderatora tego forum - nawet jeżeli NIE są sporządzone zasady Waszej pracy tutaj (w taki sposób w jaki sporządzony jest ten regulamin
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 dla "zwykłych" użytkowników) to jednak ten napis "moderator" w avatarze coś oznacza...no, głupia na pewno nie jesteś, zrozumiesz o co mi chodzi

Wydaje mi się po prostu, że chyba jednak generalnie trochę więcej Ty straciłaś tą akcją niż My zyskaliśmy. Ale to tylko moje zdanie