Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 21:27   #338
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Halo! Ludzie!
Inne tematy o spike swordzie, brass armorze czy nie wiem czym jeszcze były karane ponieważ:
  • Muj kolega mi pofieciał, rze ma spajk słorda... (masa błędów i kolega kolegi).
  • Brak dowodów - u nas był filmik, który nie jest ani fake'iem, ani z OTS. My tylko inaczej powiedzieliśmy co na nim jest.
  • Nie były zaplanowane, uzgodnione jako zwykły żart.
Przecież ten temat miał specjalnie tyle błedów: teleport facc na pacc - jasne. Niezgodne informacje co do bramki lvl'owej. Dwuznaczna wypowiedź Intynktu.
I przede wszystkim:
Mój post w temacie Plotki i Ploteczki. Czyż nie mówiłem tam o spamie i o 'Queście' (w cudzysłowiu - specjalne).
Pokażcie mi który punkt regulaminy został złamany? Wasza duma? Że się nabraliście? Ależ to nie jest powód aby nas karać.
Czy gdyby nie ten temat, to wiedzielibyście, że można zrobić tak aby Spike znikł? Możliwe, że tak... możliwe, że nie. Ale kiedy byście się dowiedzieli - to inna sprawa. Czy to, że włożyliście trochę wysiłku i poszukaliście... ba! Obaliliście ten temat (gratuluję Coray'woi, który mimo iż w ostrych słowach - pokazał wam, że to pic na wodę) - nie! Więc o co chodzi?

/Edit:
Ale to było zaplanowane jako prowokacja - więc się dziwię, o co tyle hałasu. Przecież pokazaliście tylko jak się zachowujecie w takiej sytuacji. Wy nie wiedzieliście więc wyszło naturalnie. My wiedzieliśmy - udawaliśmy takich rasowych trolli, noobków.

Pisząc takie posty, zachowujesz się jak szczur, który chce się ratować z tonącego okrętu. Mogłbyś mieć przynajmniej tyle odwagi żeby poddać się karze [imho, ty załozysz sobie nowe konto, a Instynkt moda nie odzyska]. No i btw. też jestem za tym żeby zabrać Instynkt moda, kary dla wszystkich powinny być takie same, a miejsce na durne żarty jest w OWION'ie.

Buy k-legs!
Midarth jest offline