@Uther92, Always hunted
Widzicie różnicę w tych przykładowych tematach poniżej?
Temat1 "Zdobyłem Zpike Sworda na Rogu"
Zdobylem spike sworda i jestem z tego dumny. Jezeli jakis moderator usunie mi ten temat to bede mial go tam gdzie wlasnie trzymam swego zbigew sworda...(..|..)
Temat2 "Spike sword zdobyty"
Na potwierdzenie tego faktu mam zrobiony film(link do filmu), oraz świadków którzy aktualnie grali na tym serwerze. Cala akcja odbyła się tu i tu, brało w niej udział tyle i tyle osób. wszystkie potrzebne materiały mam zgromadzone na dysku i chętnie się z nimi podzielę o ile nie będą one lamać Tibia Rules. Niestety nie mogę wyjawić dokładnej solucji gdyż takie zachowanie narusza w/w prawa, oraz nie pozwala mi się cieszyć moim "małym" sekretem.
W wersje 1 nikt nie uwierzy i za takie głupie nabijanie postów, tematów itp. należy się ban. Jest to tylko głupie gadanie chcącego się wyróżnić usera. W wersję nr. 2 tak jak i w całą mistyfikację Instynkt uwierzyła duża część userów z forum. Aby dokonać tego wszystkiego wiele osób musiało się napracować i na pewno zajęło im to sporo czasu i wysiłku. Za tą idealna mistyfikację należą im się (jeszcze raz podkreślam) ogromne gratulacje. Osoby które nie mogą rozróżnić obu skrajnych wersji przykładowych tematów, radzę aby "zapoznały się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, lub skonsultowały się z lekarzem lub farmaceutą" (dla niekumatych to to jest też żart tak jak cały temat Instynkt. Dalej nie kapujecie o co w tym chodziło?) Jeżeli nic już do was nie dotrze to "idąc" waszym rozumowaniem powinniście oskarżyć waszym rodziców o wprowadzenie was w błąd teoria o istnieniu św. Mikołaja. Możecie również zaskarżyć twórce dnia Prima Aprilis za to że setki osób wprowadziły was w błąd.
edit
@iles tam postów niżej
Szkoda mego cenne czasu na wdawanie się w tą dyskusje ...

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu
Mój temat ze zdjęciami
Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 26-01-2007 o 21:58.
|