Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kraku
Tym sie wlasnie rozni lamka ktora latwo zatluc bo nawet sie nie UHnie od doswiadczonego gracza.
|
Nie wiem kim grasz ale na mnie wystarczy jedno ue i sd... ich bylo paru i wiem jak moj kolega zdedowal od nich. Stal sobie zwyczajnie pod swoim domkiem i 5 sd ( 71 sorc)... nie mial pojecia co sie dzieje. Jak tak piszesz to chyba nie masz pojecia o grze, albo tak bardzo wierzysz w swoje umiejetnosci... a to jest bardzo dziecinne podejscie. Nie jestem facetem ktory za wszelka cene bedzie sie scigal z innymi, bo inaczej podchodze do gry. Nie wstydze sie tego ze nie mam pewnych umiejetnosci takich jak np Paladinka i jego koledzy. Nie mieszam sie do zadnych wojen i do zadnych klotni, po prostu gram dla ludzi, dla klimatu gry. Dzieki ze tak oceniasz mnie i moich znajomych nie majac pojecia kim sa. Sorry ale coraz bardziej mnie wkurzaja takie posty. Graj sobie gdziekolwiek grasz i rob lvl jak najszybciej... ja wole sobie lazic na przyjemne hunty z moimi bliskimi znajomymi i traktowac ta gre jako zwykla rozrywke, a nie sciganie sie kto jest lepszy, bo to jaka jestem wystarczy mi w rl wiedziec.
Nie musze podbudowywac swojego ego w grze. Koniec dyskusji.
Callista Romenril queen of elementals( ciekawe dlaczego prawie najslabszy lvl w gildii jest liderem???)