Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 22:55   #4391
Zuleq
Użytkownik Forum

Zuleq's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
Pergamin Witam i Żegnam :D

no wiec... zostalem shackowany(hak czy jak tam kto woli sobie to powiedziec, znaczenie ma jedno i to samo xD ) narazie nie napisze posta na tibia.com bo acc ktory ma bana nie moze pisac postow... >.> ale tu napisze. Nie mam zamiaru juz grac w tibie, prawdopodobnie nie mam juz itemow, kasy, a po 7 dniach(koniec bana) nie bede mial juz pacc wiec... zegnam ;] niektorych to zmartwi, wiekszosci nie. Znalem niewiele osob na silverze(mam na mysli prawdziwych ziomkow, na ktorych mozna bylo polegac) oczywiscie zmienilem pass ale watpie zeby to cos dalo xd tak naprawde wcale sie nie przejmuje, nareszcie skonczy sie moje uzaleznienie, tibie caly czas traktowalem jako urozmaicenie, zabawe. Nie bylem pk, thief, noob(moze na poczatku, gdy gralem Zuleq, ale ta postac wiele ludzi dobrze wspomina ), staralem sie zawsze pomagac, jesli nie moglem to sry. Wybaczam wszystkim Pl(ktorzy nie zawsze byli spoko w stosunku do mnie), hunty mnie, kille itp... Oczywiscie dziekuje wszystkim za(najwazniejsza) dobra zabawe, rozmowy, pomoc i wszystko o czym teraz nie pamietam Silvera byla moim pierwszym i ostatnim serwem, ktorego bardzo dobrze zawsze bede wspominal, przezylem na niej wiele fajmych chwil
Osoby ktorym dziekuje:

-(moim zdaniem najwazniejszi) wszyscy RL, ci ktorzy to przeczytaja beda wiedziei o kim mowa
-Tiki Maihime :*****
-Ariel palek/wojak (znany jako Omo, nie moglbym zapomniec o huntach z nim, ZIOM jakich malo, mam nadzieje ze czasem jeszce pogadamy )
-Rzotkiew (Michael Rzotkiewka, teraz Royal Michael)
-Dawergo Sewery (gogo best druid on Silvera)
-Gomez on Silvera ()
-Mie Ziomal (tak jak w nicku: Ziomal )
-Holu (huntowal mnie fantomem ale teraz mnie to pierdo*i ;p konkretny pg )
-Kacperka (ziom jakich malo)
-Carpathiaa (gogo pierwszy 100 lv na Silverze)
-Ligus (kozak z ciebie bedzie xD)
-Perenax (aktualnie Carolla, spoko jestes )
-Rekin Lord Vader (szkoda ze nie grasz juz najtem ale to twoj wybor... Ziom, znam go dluugo )
-Kilver Achin (Ziom, tez znam go od samych poczatkow szczery )
-Patyah (hummm.... xD)
-Evil Marcin'er (sry jesli przekrecilem twoj nick, zawsze mialem z nim problemy xd)
-Krzysiu Szycha ()
-Wiadrociag (thx za all ape fur i za hunta na Hero, szkoda ze tylko jeden xd)
-Seba Konieczny (thx za sprzedawanie itemow u green djina ^^)
-Pulpet Rozpruwacz (tez thx za ape fur )
-Potus (kolejny pg xD, ale dzieki takim jak ty silvera wyjdzie na ludzi)
-Kuba Narkoman (hihihi thx za wszystko ^^)
-Madame Katty (ehh ty... Kazuyoshok ;s)

Sry jesli kogos pominalem, sry za taki spam xD

Btw... nie mowcie ze Silvera jest zla >.>

Zuleq jest offline