<Mr0k>
HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHA <Mr0k>
oceT to jest jeden z tych do ktorych mam najwiekszy szacuneczek w tej grze. Mam do niego duzy respekt i nie dla tego bo potrafi rozjebać zęby murzynowi na krawęzniku tylko dlatego ze jak miałem problem zawsze pomogl. I nie ma odpowiedzi typu : czekaj nie mam czasu expie.
Przykładzik miałem miec huncika jeszcze hen hen przed wojna od Sanyola.
Pare msg'ow ocTa i z hunta for ever zszedł do 10k po bardziej dosadnej wypowiedzi ocTa "mam do ciebie 2 przystanki autobusem" koles sie posrał i słowa do mnie nie napisał.
I niech ktos jeszcze napisze ze jest lamusem i zza monitora tyra to pozdrowie go. Kolejny przykładzik YmY ale w to juz nie wnikam wszedł tak mocno Taifowi w dupe ze nie mam pytan.
Jeszcze jeden przykładzik ? Czemu Olo (Fenix) bał sie dac wlota ocTowi na zjazd duskow ? Chyba miał swoje przyczyny... --.--
Ale nvm.
I uwierzcie ma bardzo duzy szacunek u kazdego czlonka gildi Vision. Pomimo tego ze jest z miasta z ktorego pochodzi tez znaczna czesc duskow to nie poszedł do nich pomimo namowy.
A sama rozmowa strasznie mnie skarała. Jak oceT sobie juz cos wkreci to nie ma ch*ja zeby go ogarnąć.
I pierd*lcie ze psuje opinie Vision bo to ch*j prawda tak naprawde mamy opinie ludzi z honorem i tak pozostanie.
Btw. Mateuszek grubo sobie poczyna z Expem. Pozdr0 dla niego (=
|