Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten
Nordmark tym tekstem się ośmieszył i przez takich ludzi jak on wole Duskiness, szkoda że nie pisał tego po Angielsku za rasizm też można dostać bana ;] Co do Vision to nie rozumiem czemu większość ludzi mówi jakie to oni mają świetne pvp i jak się chwalą, że zabili Tomo... Dussk~ przynajmniej podczas wojny expia a Vision logują się tylko razem a samemu to nawet z pz nie wyjdą bo się boją, 3/4 Vision to Taifun czy Czispu , by solo pokonali, ale nawet nie mają jak tego zrobić bo ich nigdy nie ma (na myśli mam takich jak Barles Karste, Zwidek, Burn Abl... a może inaczej kogo nie mam na myśli to Imargama i to wszystko  ) a na open battle niestety nigdy Vision nie wyjdzie bo się zwyczajnie boi, a mówieniem że poczekaj miesiąc to zostaniesz zhackowany to oni jeszcze bardziej się takimi tekstami ośmieszają...
|
NIE BRONIE TERAZ NORDMARKA ALE ON NIC NIE PISAL ZE ZOSTANE SHAKOWANY WIEC PO CO PISZESZ COS TAKIEGO I ZE SIE OSMIESZAJA, GDZIE TAM W ROZMOWIE JEST ZE ONI MNIE SHAKUJA BARDZIEJ CHODZI O TO ZE MOZE KTOS DOJDZIE CZY COS ZA MIECHA NIE PISZE NIC ZE BEDE MIAL HAKA WIEC NIE PISZ BZDUR JAK NIE MASZ POJECIA I NIE UMIESZ CZYTAC.