Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 23:38   #2658
tomek4231
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2007

Domyślny Zal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Nordmark tym tekstem się ośmieszył i przez takich ludzi jak on wole Duskiness, szkoda że nie pisał tego po Angielsku za rasizm też można dostać bana ;] Co do Vision to nie rozumiem czemu większość ludzi mówi jakie to oni mają świetne pvp i jak się chwalą, że zabili Tomo... Dussk~ przynajmniej podczas wojny expia a Vision logują się tylko razem a samemu to nawet z pz nie wyjdą bo się boją, 3/4 Vision to Taifun czy Czispu , by solo pokonali, ale nawet nie mają jak tego zrobić bo ich nigdy nie ma (na myśli mam takich jak Barles Karste, Zwidek, Burn Abl... a może inaczej kogo nie mam na myśli to Imargama i to wszystko ) a na open battle niestety nigdy Vision nie wyjdzie bo się zwyczajnie boi, a mówieniem że poczekaj miesiąc to zostaniesz zhackowany to oni jeszcze bardziej się takimi tekstami ośmieszają...

NIE BRONIE TERAZ NORDMARKA ALE ON NIC NIE PISAL ZE ZOSTANE SHAKOWANY WIEC PO CO PISZESZ COS TAKIEGO I ZE SIE OSMIESZAJA, GDZIE TAM W ROZMOWIE JEST ZE ONI MNIE SHAKUJA BARDZIEJ CHODZI O TO ZE MOZE KTOS DOJDZIE CZY COS ZA MIECHA NIE PISZE NIC ZE BEDE MIAL HAKA WIEC NIE PISZ BZDUR JAK NIE MASZ POJECIA I NIE UMIESZ CZYTAC.
tomek4231 jest offline