Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 23:53   #357
Instynkt
Użytkownik Forum

Instynkt's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004

Domyślny

Heyah

Nie spodziewalam sie, ze wiekszosc z Was mimo wszystko potraktuje to wszystko jako zart. Mile zaskoczenie, zwlaszcza, ze oberwalo mi sie od niektorych.

1. Spore grono wiedzialo o calym zajsciu ... zarowno Forumowicze jak i osoby z wyzszej polki.
2. Jezeli nawet ktorys z Moderatorow dowiedzial sie o zajsciu "w trakcie", ku mojemu zaskoczeniu przyznal mi racje.
3. Nigdy nie zagladam do dzialu z raportami, a co za tym idzie, nigdy ich nie przegladam. Bedac modkiem 1 dzialu nie widze takiej potrzeby.
4. Po moich "czystkach" w tym dziale otarlam sie o utrate pozycji Moderatora. W naszym gronie panuja identyczne zasady jak na calym Forum. Jezeli zawinisz to ostrzezonko lub cya. Skoro do tej pory zaden z nich nie odniosl sie negatywnie do akcji SS, tzn ze zrozumieli i poparli moje (nasze) intencje.
5. Na tym Forum nie ma rownych i rowniejszych. Podreslilam, ze biore na siebie wszystkie konsekwencje (bez wzgledu co by to nie bylo). Nigdy nikogo nie prosze by stanal po mojej stronie ... ludzie wybierani na Moderatorow sa bezstronni i jezeli ktoremus z nich nie podoba sie zachowanie innego Modka, oglasza to na Prywatnym Forum lub po przez Prywatna Wiadomosc.
6. Jako Moderator nigdy nikomu nie dalam Bana, BA z tego co pamietam moze dalam komus 2 pkt karne. Osadzanie mnie jedynie na podstawie niebieskiego nicku jest zalosne. Szanuje zdanie kazdego z Was - i te dobre i te zle. Twierdzenie, ze za krytyke poleca z mojej strony ostrzezenia i bany, jak widzicie sa nietrafne.
7. Mam wrazenie, ze niektore osoby z pretensjami podchodza do zagadnien zwiazanych z Tibia zbyt emocjonalnie. Czyzby przez ten Film zawalil sie Wam swiat pod nogami? Straciliscie sens zycia? ... Rozumie, ze mozna czuc sie oszukanym. Prawda jest taka, ze codziennie gdy wstaje i otwieram oczy wiem, ze znow polski Rzad robi mnie w ch..
8. Kolejny Temat o SS'ie ... czyzby? Zaden Temat nie poruszyl tej czesci Forum jak ten. Nigdy w tym dziale nie bylo takiego ruchu, tyle spekulacji i rozwazan jednego dnia. Dostaliscie namacalny dowod, nikt nikomu nie wciskal kitu. Kto ponosi wine? Owszem Ja, ale czy aby napewno w 100%?
9. Kilka osob potrafilo podejsc do tego z samokrytyka - tak dalem sie nabrac przyznaje, udalo Wam sie. Czujesz sie zawiedzony? Hmmm ... a co Ja i reszta mamy powiedziec? Widzac komentarz typu "musisz stacic moda, bo tak, jak moglas" od osob, ktore sadzilam, ze maja poukladane w glowie i zanim w cos uwierza to zobacza i dotkna, czulam sie troszke zawiedziona.
10. Sa tez tacy, ktorzy maja pretensje o to, ze nie zostali wtajemniczeni. To byl spontam a nie misternie uknuty plan.

Prosilabym, aby ten Temat nie stal sie scena klotni. Jezeli masz cos do powiedzenia i skrytykowania OK. Ale zrob to jak nalezy ... komentarz i uzasadnienie.

@Pan A: Wszyscy winni powinni dostac bana
@Pan B: Bo co?
@Pan A: Bo jajco, bo tak mowie
@Pan B: Idz i nie wracaj
itp itp itp

Nawet jezeli caly post jest krytyka i obelga niech ma rece i nogi.

-Cesky Sen- ... moze zamiast rzucac miesem wystarczy sie chwile zastanowic i wyciagnac z tego jakies wnioski (tyczy to sie kazdego bez wyjatku).

Fikcja czy nie ... cieszy mnie fakt, ze dzieki temu calemu zamieszaniu wiele osob zaczelo grac na Rookgaardzie badz wznowilo swoja zawieszona dzialalnosc Rookstayera.

PeZet Dr. =]

"Ważniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym"
Instynkt jest offline