Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2007, 23:53   #358
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
@up:
Co... a o mnie znowy zapominasz?
Ja nie mam zamiaru nikogo przepraszać jak MvD. Ileż to razy na Owionie był jakiś wkręt z Irca? Teraz pora na nas.
WKRĘT 2007!
Mamy Was!
Sven was od razu rozgryzł, szczwane z was bestie... Gratulacje. Ale 2007? No się zaczął dopiero :>

@Always Hunted i inni
Czego się tak burzycie- dżołkas to dżołkas. Jeśli ukarać Instynkt to i Droma i Hegemmona i wszystkich modów za ich przekręty. Co się tak burzycie to tylko zabawa, oderwanie od monotoni życia /w przypadku modów kasowania naszych bezmyślnych/durnych postów/

edit
Cytuj:
Fikcja czy nie ... cieszy mnie fakt, ze dzieki temu calemu zamieszaniu wiele osob zaczelo grac na Rookgaardzie badz wznowilo swoja zawieszona dzialalnosc Rookstayera.
No faktycznie, może jutro odpale mojego Rookstayera i bobuszuje po rooku, bo szczerze mówiąc po przeczytaniu tego tematu mam taką ochotę
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 26-01-2007 o 23:56.
Dark Sven jest offline