Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2004, 12:45   #41
Gold Raven
Użytkownik Forum

Gold Raven's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów

Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
Gold Raven ma numer GG 2265742 Gold Raven ma login Tlenu gilette@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomcio Kawiaczek
A JA NIENAWIDZE WARSZAWIAKOW !!!!!!!!!!!!!
A ja nienawidze idiotów i nabijaczy postów i chyba Ciebie też.

Jak niemasz nic ciekawego do napisania to niepisz - bo przez takie posty tylko sie ośmieszasz - i wychodzi twój poziom intelektu.

@Topic
Ja już chyba to gdzieś pisałem .. ale co tam .. napisze jeszcze raz ..

Depo na rooku ?? czemu nie .... ale ... pod kilkoma warunkami:
1. Musiało by być płatne - tak jak domki na mainie - najpierw by się kupowało możliwość dostępu do skrzynki - powiedzmy 5 - 10k - a potem płaciło by się co miesiąc pewną sumę - powiedzmy 1 - 2k.
2. Możliwość kupienia sobie dostępu do depo była by możliwa dopiero od jakiegoś lvl-u - powiedzmy 20 - 25 - w ten sposób byłby odsiew tych ludzi co sobie robią rookstayera tylko dlatego żeby się nim pochwalić, że ma on lvl 15 na rooku (WOOOOw aż taki duży ?? O.o - ) - a tak poza tym nim niegrają - od tych co zostaja na rooku żeby pomóc innym i mają jakieś cele.
3. Niebyło by listów, parceli, skrzynek pocztowych - bo poco ??
4. Depo było by to pomieszczenie, a raczej część Trade Room-u pod Biblioteką i Oracle - tam są 4 stanowiska podwójne - depo zajmowało by 2 z tych 4 i byłby to jakby osobny pokój z bramką lvl-owo/jakomś tam (wykrywającą czy zapłaciłeś za dostęp/miesiąc oraz czy masz odpowiedni lvl). Jak zrobie ss to wstawie jakby to wygladało.

Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 15-09-2004 o 12:55.
Gold Raven jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.