Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 00:32   #360
Vantage
Użytkownik Forum

Vantage's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Miałem założenie takie, że nie odezwę się w tym temacie i pozostane bierny.

Jednak potrzeba wygłoszenia mojego zdania coraz to bardziej się kumuluje...

Uważam, że robienie z igły-widły nie ma większego sensu. Tego typu żarty nie są na tej stronie i tym forum prowadzone regularnie - więc czemu miałoby i takowych zabraknąć.
Czujesz się oszukany, że uwierzyłeś i zostałeś wykiwany? Założę się, że gdybyś był zamieszany w tę intrygę, nie puściłbyś pary z ust i sam byś czekał na rozwój sytuacji. Byłbyś dumny, że w sumie elita zaprasza Cię do przedsięwzięcia, o którym będzie przez KRÓTKI czas bardzo głośno.
Nie małe poruszenie zapanowało na wielu serwerach. Wielu Rookerów (zwłaszcza tych z wyższymi lvlami) odczuło niecodzienny przypływ spamu - udokumentowane mam przypadki, że byle nooby skakały po serwarach pytając się każdego, kto był na wyższej pozycji rookstat'u o tematykę spike sworda.

Osobiście uważam, że większego sensu nie ma w wyżalaniu się i mieszaniu z błotem uczestników owego spisku. Wpadli na pomysł zrobienia czegoś niecodziennego i gitara gra. Ale ...

...

... jeżeli chodzi o sprawiedliwość to już inna sprawa. Prawdą niepodważalną jest, że grupka 15 lvli robiąca tego typu wyczyn i próbująca udokumentować go na forum zarobiłaby prawdopodobnie bana.
Podążając tą samą drogą uważam, że obojętnie kto to robił powinien zostać ukarany w taki sposób, jaki został by ukarany każdy inny user. Proszę, nie uważajcie, że w jakikolwiek sposób mszczę się na kimkolwiek - sprawiedliwość tego by wymagała, co nie? Gdyby tak się stało zostałoby udowodnione, że liczyć się z innymi powinien każdy.

Jednak z przyjemnością stwierdzam, że bardzo miło czytało mi się ten temat. Komedia - dramat - horror, wszystkiego po trochu, bardzo miły powiew świeżości, wyłamanie się ze standardów, normalnie forum tibianews.net .

Gratuluję. A smutasom polecam kubeł zimnej wody.