Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 00:44   #363
Yallah
Tibia.pl support

Yallah's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom

Stan: Na Emeryturze
Yallah ma numer GG 3854396
Domyślny

Vantage powiem tak:

[Asslicker mode=on] Zgadzam się z Tobą prawie z wszystkim. Wreszcie ktoś konkretny się wypowiedział, bez żadnych przypuszczeń, aluzji i ironii. [/Asslicker mode=off]

Jednakże nie zgadzam się z Tobą co do kwesti ukarania. Nie chce żeby to było odebrane jako podlizanie się komukolwiek, lecz nawet jakby to zrobili noobkowie nie chciałbym, żeby ich w jakikolwiek sposób karano za to, że uchylili rąbka tajemnicy.
Instynkt jak i Jej ekipa udowodnili, że można "wywołać" zniknięcie Spike Sworda, co do tej pory było zagadką.
Myśle, że dowcip związany z tym był jak najbardziej na miejscu i nie ubliżał nikomu jedynie wywoływał lekki "dyskomfort" gdyż czuło się, że ONI wiedzą więcej niż JA.
Za co więc mieli by zostać ukarani? Za niewinny dowcip? Za to, że umieścili film, który nie był ani fake'iem, ani nie obrażał nikogo, ani nie został nakręcony na OTS-ie, ani tym bardziej nie krzywdził nikogo.
Możliwe, że coś umknęło mojej uwadze i źle zrozumiałem Twoje intencje, lecz wydaje mi się, że tak nie jest.

Z poważaniem

Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne
15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat.

Y'all

Ostatnio edytowany przez Yallah - 27-01-2007 o 00:48.
Yallah jest offline