Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 01:23   #451
XaniX
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Poznań rox

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kiedyś Premia
Poziom: 45
Skille: 82/45
Poziom mag.: 21
Domyślny No to się wyżale..........i prosze o nie usunięcie posta

W skrócie powiem że kiedyś miałem dwóch sorcków na darmowych kontach, każdorazowe skończenie grania postacią (działo się to z różnych powodów, ale nie przez hacki) było równoznaczne ze złożeniem sobie obietnicy "nie będe więcej grał w tą pop.......ną tibie". Trzecia postać to był (do dzisiaj) znowu sorc, zaszpanowałem wtedy kupiłem sobie pacca i zrobiłem go na Premii . Narobiłem troche gnoju na serwerze, więc postanowiłem zmienić profesje, zrobiłem palka (na tym samym koncie i świecie, ale go ukryłem więc związku między nimi nie było widać). Dzisiaj wbiłem 17lvl (rano). Chciałem mieć pare HMMów wrazie gdyby mi się amunicja skończyła więc zalogowałem się na sorca, robiąc HMMy napisał do mnie gościu że ktoś mnie obraża na forum (myślałem że jest to związane z tym gnojem co narobiłem), oczywiście ja głupi skopiowałem link wszedłem na niego i wyskoczyła mi prośba o zalogowanie się, ja jeszcze bardziej głupi to zrobiłem, i nic wyskoczył błąd, klikam na pasek tibii i patrze że jestem wylogowany, próbuje się zalogować i zobaczyłem ten mój kochany napis "Accoun number is not correct" (czy jakoś tak). Serce mi do gardła podskoczyło, patrze na tibia.com moja postać jest zalogowana . Lece po kartke z Recover Keyem. Zanim się przebiłem przez całą procedurę Account Lost, a robiłem to na czuja bo angielskiego dobrze nie znam, hacker miał jakieś dobre 10 minut na wywalenie/wysłanie moich żeczy, a i jeszcze zanim się procedura skończyła musiałem stworzyć nowego Emaila. Loguje się na sorca nic nie zostało , miałem nadzieje że na palku zostało moje całe eq ale nie . Łącznie straciłem: Eq (B robe, Knight legi, C hel, Vamp shield), Ze 3000 strzał, Kase (18k była w banku),98 Iron Ores, 24 Henharded Bones, 2 Bast Skirt, Santa Doll, santa hat, 76 Christmas Token, 7 BP HMMs, 2 BP GFB, BP UH i wiele innych cennych żeczy. Teraz znowu daje sobie postanowienie że nie będe już grał w tibie, nie wydam przynajmniej kasy na kolejnego pacca i nie zawale drugiego półrocza tak jak pierwsze. Konto dam koledze (może se kupi pacca).

Zachowałem się jak totalny newbie wchodząc na ten link

Zaprawde powiadam wam kochani gracze tibii nie kopiujcie żadnych jeb..ych linków jakie wam podadzą!!!!!!!!!

To ten link: http://xxx.xxx.xx.xx/forum/?action=t...readid=xxxxxxx dałem te ixy żeby nikt nie pokusił się na wejście na niego, zamiast nich były cyfry.

Pozdrawiam i gratuluje jeśli chciało ci się to przeczytać

Mam jedno głupie pytanko czy po samym wejściu na stronke morzna złapać keyloga lub inny syf? Bo nie wiem czy warto skanować dyski.

Ostatnio edytowany przez XaniX - 27-01-2007 o 02:02.
XaniX jest offline   Odpowiedz z Cytatem