Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 12:18   #379
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

Widać, że wiele osób potężnie się rozczarowała. Teraz krążą tu i tam po tym temacie i nie wiedzą co ze sobą zrobić. Teraz będzie dochodzenie? Szczerze mówiąc to kogo obchodzi kto zawinił. To tylko zwykły żart wykonany tak by omamić. Bardzo dobry żart. Ale jak zwykle, wszyscy szukają w tym złego, choć więcej w tym pożytku. Jeden dzień oderwałeś się od expienia i zacząłeś szukać? Co z tego, że nic nie znalazłeś? Łojej, musisz się wyżyć, przecież trzeba ich wieszać, palić, ciąć i polewać octem bo zrobili ci kawał? Ahaaa, przecież na forum musi być porządeczek, a ty musisz tego dopilnować! Nie powiem "szkoda słów" bo wcale ich nie szkoda!

Jakiś miesiąc temu powstawały tematy "Spike znika, to zabawa ge-emów!". Każdy podawał tam swoje tezy i wiele z nich były bliskie prawdy albo po prostu mówiły prawdę. Inni jednak gdy usłyszeli "Spike znika gdy wykona się jakieś czynności, tak mi się przynajmniej wydaje." reagują wyzwiskami itd.

Nie wiem co zrobić, żeby Spike zrobił <puff> (kwestia czasu ^^) ale wiem, że każdy ruch w tej grze jest częścią czegoś innego co ma swoją przyczynę. Przyczyna - skutek. Znikanie legendarnego miecza to tylko począttek, wstęp. Nie wiadomo czy ktokolwiek rozwiąże ją do końca. Tylko pewien pan na literę K. wie i pewnie teraz dziwi się, że ktoś wykonał jej strzęp... Zostało tylko szukać dalej.

Edit:
@Jerry.
Wskazówa Resa jest chyba najbardziej przydatna. Tyle, że te "(..) proszę, proszę - ałajć (...)" mnie dobija. xD
macha swoim fiutem do taktów partytury

Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 27-01-2007 o 13:23.
Tom The Tanner jest offline