Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 18:37   #404
Trampolina
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: donosiciel
Gildia: NPC
Świat: Arcania
Domyślny

No dobra fakt moja naiwnosc nie zna granic badz tez ufnosc do takiej osoby jaka jest Pani "INSTYNKT" ale bardziej to moja wyobraznia widziala tego SS w jej rekach anizeli ona mi to wmowila poniewaz nie znalazlem faktycznie ani jednego postu mowiacego o tym zeby go posiadala

Jednak mysle ze troszke sie dziwie ze po tym wszystkim chcac ruszyc cos w tej sprawie Pani "Instynkt " i grupa 3majaca wladze nie chce powiedziec jak to zrobic zeby ognie zgasly ?! w jednym poscie piszecie ze chcecie cos ruszyc a w drugim ze nie powiecie jak dalej isc i gdzie szukac ! nie sadzicie ze to sie troche gryzie ?! Moim zdanie powinno to wyjsc na jaw i niech ludzie dalej szukaja a nie traca czas nad glowieniem sie jak zgasic te ognisko moze ktos nie ma pomyslu na to zeby to zrobic ale moze cos mu zaskoczy jak pokona ta jedna bariere wiec mysle ze bylo by sensowne wyjawienie tego chociazby ludziom zaangazowanym w rozwiklanie zagadek rookgardu (i naprawde nie musze to byc ja bo i tak mam malo czasu na granie) mysle ze wtedy pomoglo by to ruszyc conieco

a wiec pomyslcie czy nie wyglada to narazie tak ze my wiemy ale nie powiemy ale moze ktos ma pomysl co dalej zrobic ?!

Ostatnio edytowany przez Trampolina - 27-01-2007 o 18:45.
Trampolina jest offline