Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 19:09   #405
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

@Up.
Podanie dokładnej, całkowitej solucji do gaszenia ognia na wyspie byłoby największą głupotą jaką w zyciu widziałem. Apeluję do wszystkich by tego nie robić! Wskazówki - owszem, ale i tak obejdzie się. Każdy ma coś w "musku" i powinien tego czegoś używać.

About pomysłu "gdy przekroczy barierę".

Większość chce tylko zgasić ognie by mieć satysfakcję (nie wiem z czego jeśli pzeczytają opis) albo chcą się pobawić. Sama ciekawość do tego popycha. Wiesz dlaczego zwierzęta wymierają? Bo ktoś rujnuje równowagę np budując fabryki, wycinając lasy, podpalając miejsca gdzie coś żyje. Gdyby ten ktoś wszystkiego nie niszczył, nastąpiłaby naturalna kolej rzeczy i nie byłoby tam niczego, że tak powiem "złego". Myślisz, że jeśli ktoś powie coś nad czym męczył się Master Slayer i Thomas czy jak mu tam przez tyle czasu to coś da? Wiesz jak powinno się odbyć? Ktoś zagasza płomienie, dzięki temu, że wcześniej dowiedział się czegoś od np NPC i wie co robić dalej. Gdyby tak nagle podstawić to wszystkim pod nos - myślisz, że da to odp sqtek? Nie. Zostanie zniszczona równowaga... myślisz, że kogoś obchodzi jak zdobyć Spike Sworda? Nie. Więkoszość interesuje sam szpan tym mieczem i to, że będzie nim zabijał trolle. Tacy właśnie ludzie nie zdobędą Spike, według praw które daaawno temu nakreślił Knigtmare. Jednak co po tym skoro przecież lepiej wypaplać?

Co innego tezy, gdybania i rozwiązywanie na postawie jakiś drobnych wskazówek. Samodzielnie czy nie to nie ma różnicy... ale nie przesadzajmy. Mam nadzieję, że inne fansite również nie udostępnią rozwiązania.
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline