Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 21:28   #37
Laila Polka
Użytkownik forum

Laila Polka's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Kamusiatka
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 15
Żarówka

@Dambibi

Za dużo nie słyszałam. Przecztałam do 41 strony ten temat o zdobyciu SoFa (teraz juz może byc ich więcej) i wiem tlyko to co tam pisali.
Moge to Wszystko ładnie streścić:
Popiół : ponoć można go wykopać kilofem (pick) i służy do dalszej części questu na SoFa.
Klucz do Mino Maga : ponoć może go zrobić Blink Orc jak dasz mu 100 piece of Iron(nie wiem czy dobzre napisałam) ale to tylko pogłoski. Ponoc Mino Mag ma coś wspólnego z SoFem(chyba teleport)
Banalna RZECZ : po zrobieniu banalniej rzeczy Sword Of Fury znika ze swojej wysepki. Ale tlyko kilka osób wie jak i gdzie zrobić banalną rzecz. Główna podpowiedzią jest: Cave - dirt - poison - bite bite - ouch - step twice - flames down.
Ghoul: Też ma jakieś skrajne powiązanie z SoFem, mówią że trzeba go pokonać by zdobyć Sworda
TO troche tego co wiem. a Jeszcze jest coś takiego co juz chyba pisałam że jak zniknie ten sword to coś się zmienia! To ponoć jest rozwiązanie wszystkiego.
A co do zagadki, myślałam że trzeba zacząć w tym tnelu z miasta na drugą strone mostu, ale ponoc nie, więc możliwe ze terzba zacząć z któregoś siedliska spiderów. Bo w końcu musi być Poison. a Kshaq pisał że to specywiczna jaskinia. CoŚ w tym jest!!

Sorki jeśli to Offtop. ale może się przydać...
Laila Polka jest offline