Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2007, 22:39   #186
Slayer Shaphiree
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 08 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duath Pokaż post
Odnosnie zartu o uposledzania knighta przez Cip'ow to sie usmialem przez lzy, bo zauwazylem ze tak wlasnie jest. Z kazdym update'm gra sie rycerzykiem coraz trudniej. Skilowanie coraz trudniejsze, expowanie od wprowadzenia wandow i rodow tez nie jest przyjemne gdy kreci sie po guardach stado sorckow i drutow na 20+ lvl i to z powodzeniem. Ja na skilach 80 dostaje po 4 literach od guardow tak ze caly server nie nadaza z robieniem uh'ow , a tu wyskoczy sobie drucik z rozdzka na full defie, smignie pare prostych i guard lezy na deskach, bo zawsze trafia. A ja umieram na podlodze ze smiechu jak z giant sword'em w reku i skilami 80/80 bije guarda za 1! Czasem sie zdarzy, ze jeden guard zabierze nawet 400hp, bo slepota mojego pupila przyprawia mnie o palpitacje, a taki sorc polozy kazdego w gora 14 sekund(7 trafien) majac w reku cosmic'a. Kumpel paladynem ze distem 68 i boltami bije dwa razy czesciej za ponad 100 hp, niz ja gs'em z 80 swordem. Pewnie ktos sie odezwie ze palkowi tez utrudnili zycie dodajac durability do spearow, ale zauwazcie ze dosc szybko potem je zwiekszyli na tyle ze nie jest to az tak dokuczliwe. Nie chodzi o to zebym narzekal, lubie wyzwania i ciesze sie szczesciem innych , ale uwazam ze to troszeczke nie fair ze Cip'ki ulatwiaja zycie innym postacia, a rycerzom wsadzaja coraz wiecej patykow w szprychy.
a GSiem na Guardy ? Nie lepiej wziąc BSa i np. Vamp Shield i bić na Balance ? Będziesz walić hity mniej więcej jak sorc , ale nie będziesz się narażał na ciosy ... a co do Palka to naprawde mało nie trzeba . Wystarczy korytarz , z dwóch stron po 1 guardzie i Palek leży i kwiczy . Sorc/Druid mają łatwiej jednak w późniejszych okresach to Knight będzie przeważał .....