Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2007, 01:28   #91
DrakoOsek
Guest

Domyślny

@up
to powiedz co robiles po kolei ; p

.-Topic

Kurwa chyba sie domyslam samego poczatku ale nie wiem co z tym step twice ...
Albo ze musza 2 chary jednoczesnie na cos wejsc , albo , ze zabic cos.
Slyszalem cos ze trzeba cos zrobic z gorka co sa spiderki... ale nie wiem o ktora chodzi , czy ta obok bugow za miastem czy ta co jest obok spike sworda.

@edit
ehh
z pomoca kolegi udalo mi sie takie cos :
Więc tak trzeba iść do jaskini przejsc przez poison fieldy i potem bedzie nas cos bilo .bite bite.ale my tego nie zabijamy chyba, potem ouch to tak jakbysmy sie o cos dziubneli XD albo cos (moze skeleton?) , potem .dwa kroki. .drugi krok. .przejsc dalej. to moze byc np. zeby wykonac 2 banalne kroki np 2 sqm przejsc ? przejsc dalej to samo < , drugi krok to ze ktos musi wykonac drugi krok a 2 osoba tez ?hmm.i potem FLAMES DOWN czyli ognie sie gasza ; d!
wiem moze byc WSZSYTKO zle ale tylko to nam sie udalo narazie. ;/

tlumaczenie kolegi ;d (poprawione by me);
Trzeba isc do jaskini gdzie sa poison fieldy a tam sa potworki ktore zaczna nas bic , ale my ich nie zabijamy.potem nas cos dziubie (skeleotn - tak z koelga wynioskolwame)no i potem ten "krok drugi , przejsc dalej ,itp." to , ze CHYBA!! 2 osoba musi wykonać jakies czynnosci tzn. jest tez mowa o 2 zywiloach ogien i energia? , to chyba musi przejsc przez to 2 razy , albo 2 postacie naraz.no i potem ognie gasza sie.

@down
no ale chodziles do jakies jaskini za poison fieldy co byly psy ?

Ostatnio edytowany przez DrakoOsek - 28-01-2007 o 01:48.