EE
a moze trzeba zrobic cos z tym ogniem na skale mino albo z foodem ? ?
ALE NAPEWNO WIEM ZE ROBI SIE COS W TEJ JASAKIONI ZA MIASTEM CO SIE NA TROLLE IDZIE NAPEWNO !
ale nie wiem co ; d!!!!!!!
@1
kurwa to juz nie wiem.
To kurwa kiedys ten spike znikal to ludzie musieli to przez przypadke robic
to moze jakas osoba przeszla czegos nie zabila ,a druiga przeszla i zabila i sie puuf stalo ? ( to tylko takie przypuszczenia , przyklad itp ; d).
a pozniej CO SIE STAO NIE MA SPAJK SFORDA NA WYSPIE TO NAPEWNO ZABAWA GIEMOW !
no ale z tego wszystkie tez wynika ze nia ma zadnych 3 roomow .. nie potrzen pacc pick itp...
tak jak Święty powiedzial , ze biegal se po jaskiniach "POD" spikiem a ie nad -.- (czyli tam gdzie trolle) i puff znikna miecz !! WTF?!?
wiem wiem myle sie ; d (jak zawsze ofc)
@edit 2
w tym filmuku na google :
http://video.google.pl/videoplay?doc...=sword+of+fury to ten cos gosciu bez pacca robi napewno ... bo by tam nie zostawal no nie ?? ale nie wiem po co brali do reda poisony ( hmm a moze "przejsc przez poison cave potem dostaniemy ciosy ale nie zabijac nic ouch to moze poison ?? , drugi krok to chuj go wie , i flames down(...)(..)(.).)
Juz sie pogubilem na maxa OMG !
@edit 3
Hmm a moze?
Trzeba przejsc przez posion fieldy ( moze tamten drugi gosciu przeszedl co byl bez pacca ? : o)
potem bite bite (bic cos , albo dostawac hity ) ouch to pewnie zatrucie ,drugi krok to moze walniece tego wolfa albo zrobic ta "czynoosc" o ktorej tylko NIELICZNI wiedza ; d no i flames down.
Nic innego teraz o tej godzinie i minucie nie wymysle , ale sproboje cos wymyslec !I jak cos bede wiedzial odrazu dam tutaj xD!
dobra cya ide spac
sproboje cos jeszcze pokombinowac jak bede lezal ;P.