Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mal3cki
Ja przeczytałem twój podpisó... i mi się żal Ciebie zrobiło... Człowiek, który wie, że ma dysleksję lub dysortografię, ale się tego wstydzi i wszystkie posty pisze najpierw w wordzie, żeby poprawić błędy ma więcej rozumu i inteligencji niż Ty. Bo Ty nie dość, że robisz błędy, to jeszcze się tym chwalisz i myślisz, że boski jesteś, a jak ktoś Ci to wytknie, to jest wielka sprawa, bo Ty jesteś Boss i Master i nikt nie ma prawa zwrócić Ci uwagi na złą pisownię...
@Topic:
Kiedyś z kumplem wypiliśmy po piwie, ale nie graliśmy w Tibię, tylko w Most Wanted. Kumpel na swoim kompie miał pokaz slajdów, ale cały czas mówił: "Patrz jakie mazy mam, twoja karta tak nie umie  , wiesz, Pixel Shader 2.0". Troche z niego ziałem  .
|
buhahahaha nie zauważyłeś jak on prowokuje ludzi..?? przeczytaj sobie jego posty on sobie po prostu z was beke kręci ^^(zresztą ty też nie piszesz najlepiej zjadając końcówki typu ą,ę)
Nie ładnie pic piwa w wieku 15 lat ^^
@Topic Założę się, że połowa z was to 11sto latki które chcą się pochwalić, że piją choć tego nie robią... ^^