Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2007, 13:42   #146
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq Pokaż post
A powiedz mi czy pisanie swoich teorii jest pomocne? Raczej nie... Po co pisać "Myślę, że idziesz tu i tu musisz zabić jednocześnie dwa potwory z kumplem i Spike zniknie". To jest bezsensu, ponieważ nie tędy droga. Temat założyłem, żeby zebrać te wskazówki. Czy wy nie rozumiecie, że ja chce wam pomóc. Te wasze teorię mogę wprowadzić w błąd kogoś kto jest na dobrej drodze. Zresztą róbcie co chcecie... Nie pisać tylko Odpowiedzi do Solucji... :/

Twoja pomoc, to zabawa w kotka i myszkę, grasz sobie z ludźmi. "Ciepło, ciepło... zimno, zimno, arghh, nie tu, kretynie! mówiłem, że to banalne ma być!". Nie wiem ilu ludziom pomogłeś do tej pory w ten sposób, ale przejrzyj sobie posty od początku tematu i policz tych, którzy jednoznacznie dzięki Twojej "pomocy" wpadli na dobry trop.

Cytuj:
Nie pisać tylko Odpowiedzi do Solucji... :/
Masz zamiar tak przytakiwać i zaprzeczać, aż do końca (?) tematu? A gdy ktoś w swoim poście poda właściwy sposób wykonania obydwu seali, to przytakniesz? Wszyscy wtedy będą już wiedzieli, co należy zrobić, a to będzie równoznacze z "zamieszczeniem solucji", a z drugiej strony, chyba nie zaprzeczysz komuś dobrze podanego rozwiązania? Jak już zaczynasz temat z chęcią pomocy, w nadziei, że po wszystkim będziesz uchodził w glorii dobroczyńcy, który w przeciwieństwie, do tych zuyh, pomógł ludziom wpaść na trop, przemyśl niektóre rozwiązania kilka razy, bo dobrze wiesz, że jak już ludzie dojdą do czego trzeba, nikt nie będzie się krył z publicznym spoilowaniem (co bardzo by mnie cieszyło, bo jak każdy zacznie na siłę próbować podpowiadać innym, to temat dojdzie do 84758375 stron. A właśnie... jak długo masz zamiar dawać tu wskazówki? Aż każdy z forumowiczów jednoznacznie stwierdzi, aż wie o co chodzi?). Poprostu odpowiedz mi krótko - jak chcesz zrobić tak, żeby każdy wiedział o co chodzi (Bo chyba taki masz zamysł, prawda?), a jednocześnie uniknąć spoila?

- Prodigy - jest offline