Oryginalnie napisane przez Kshaq
Wszystko stało się bez kontroli...
Jest to mój ostatni post w tym temacie...
Wiecie... Grupa Instynktu ogłosiła, że to był wkręt... Ja z kumplami z Isary nie wierzyliśmy im od początku. Potem prawdą się stało, że znikanie Spike Sworda jest do zrobienia... Posługując się wskazówkami, przez prawie 2 dni bez przerwy próbowaliśmy... W końcu mi się udało... Postanowiłem, że nie będę milczał jak inni śmiejąc się, że ja wiem, a wy nie. Założyłem temat, dałem swoją solucje wyjaśniającą co zrobić. Oczywiście wszyscy zaczęli mnie jechać, za pomoc...
Tego nie rozumiem... Z własnej, dobrej woli chciałem wam pomóc, tłumacząc wam mniej więcej solucję Master Slayera. Zostałem wybluzgany za to, że chciałem wam pomóc. Nie podałem pełnej solucji co przyczyniło się do kolejnych bluzgów.
Gdybym założył temat z pełną solucją zapewne zostałbym wybluzgany tak samo, ponieważ wszyscy by mnie jechali za to, że powiedziałem im jak zniknąć Spike Sworda...
Nie rozumiem głupoty niektórych osób. Ktoś wam nie chce pomóc - bluzgacie go, ktoś wam chce pomóc podając wskazówki - też go bluzgacie. Co to za przyjemność zrobić coś co jest opisane krok po kroku. Zamiast zastanowić się, pomyśleć to nie... Trzeba wybluzgać... Tak będzie najlepiej. Koleś chciał nam pomóc? Co z tego, nie podał solucji...
Oczywiście wiele osób wciąż nie wierzy mi, że to potrafię. I co mnie to interesuje... Niech nie wierzą. Takie osoby po prostu mnie nie interesują.
Są jeszcze tacy co mówią, że sam do tego nie doszedłem mając mnie za kompletnego debila... Niech myślą... Ja też mam ich gdzieś... Niech popatrzą na siebie. Mając wyjaśnioną solucję Master'a nie potrafią tego zrobić... I kto tu jest debilem.
Po tym poście moja reputacja ulegnie w gruzach. Nie interesuje mnie to. Wciąż mam na tym forum przyjaciół, którzy jakoś mnie nie zdradzili i są przy mnie. Możecie myśleć o mnie co chcecie. Skoro Uważacie, że ktoś kto chce wam pomóc jest debilem, pomyślcie o innych osobach, które nie raz wam pomagały...
To by było na tyle... Myślę, że jakiś moderator przeczyta mojego raporta i skasuje ten temat, który był nie wypałem. Chciałem dobrze wyszło źle. Kto zawinił? Wszyscy swoją głupotą...
|