Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2007, 14:56   #99
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

@Okrutny

Mógłbyś w skrócie napisać: czy zauważyliście, że goburu to zwyczajny troll? Bezsensem jest kłócenie się z idiotą. Pierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, potem zaś pokona doświadczeniem. Szkoda, że nadal tak wiele osób łapie się na jego prowokacje.

@topic

Jak najbardziej jest to możliwe. Jak na razie, do 43 lvl'a swoim paladynem zarobiłem może z 80-90k. Gdybym tylko chciał, mogłoby to być dużo, dużo więcej. Po zakupie wymarzonego eq, tj. blue robe i plate legsów byłem właściwie gotów do gry. Z knighta przerzuciłem sobie bohy, później platinum amulet i na końcu knight legi (nie opłaca mi się ich sprzedawać za śmieszne 11k). Crown helmet mam z questa. Z powodzeniem mógłbym biegać w samym plate secie, którego cena nie przekracza 1,4k, efekt byłby bardzo podobny, a kasy na arrowsy i bolce dużo więcej (ale jako, że na stan konta tibijskiego nie narzekam, to mogę sobie pozwolić na trochę ekstrawagancji).

Jak człowiek chce, to potrafi.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem