Podziele sie z wami moim odkryciem hehe pewnie już o tym wiedzieliście ,ale i tak napisze i prosze po mnie nie jechać jak sie ośmiesze :>
Jak sie wchodzi na deserta i idzie sie drabinką na góre jest ded w nim leather set w ciele książka i ten ktoś opowiada chyba o wędrówce i pisze 1 dzień 2 dzień itd. aż do 5 i umiera od poision spidera

wiedzieliście o tym?To cialo tam sie respi a w nim książka jak chceccie moge wam prytoczyć co tam jest napisane.A i jak sie idzie na desert i jest taka tabliczka 14:19 You see a sign.
You read: Danger! Don't enter! <-Co tam jest na dole?Słyszałem że zerek jakiś fire devil i coś jeszcze nie wiem co kto by mi mógł prytoczyć jakie są tam potworki i co tam jes kryje? :> No i jak jest tam ta dziura i pisze eby nie wchodzić to obok są pola z ogniem i pod jednym z nich jest dziura.Ktoś wie co tam jest?Przedostać tam sie nie da bo jest ta diura obok której pisze żeby nie wchodzić....Ahh ale to dziwne zaczynam sie bawić w tą zagadke z pustynią :>
edit:
14:37 You see a sign.
You read: Library
Please be quiet!
Jak tam sie dostać?
edit:
Już wiem co jest w tej dziurze.Skorpion i obok skorpiona jakiś chyba 'miłosny list'.Tylko że nie ma tam miejsca żeby sie ropnąc na góre więc lepiej nie wlaźcie tam

chciałem szybko ten list ukryć i włozyłem go w ręke ale akurat właśnie to mi wypadło :/