Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2007, 16:52   #224
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
Nikt chyba nie sądzil ze wyjdzie w winged helmetem... Ja rozwiązaując zagadki deserta spedzalem tam cale dnie...
Tak, ale w takim razie zakładanie tego tematu było bezcelowe.

Myśle, że osobiście mogę się wam przydać. Narazie nie napisałem tu nic nowego czego byście nie wiedzieli, ale to dlatego, że cały czas jestem krok za wami. Ja na przeczesywanie pustyni także poświęciłem wiele godzin, odkrywając po koleji wszystko to co było tu opisane. Dla mnie w Tibi nie liczy się tylko exp i trening, ale właśnie takie zagadki. Mam już jaki taki level, a stracona kasa na uhy nie ma dla mnie znaczenia jeśli przyjdzie mi w przyszłóści zwiedzać niebiezpieczne miejsca związane z tą tajemnicą. Na Refugi nie zrobilem postaci do pomocy dlatego, że po prostu nie miałem czasu, a nawet gdybym ją zrobił to było duże prawdopodobieństwo, że nie wstawie się na spotkanie w umówionym terminie. A to dlatego, że przygotowuje się do re-instalacji Windowsa i przez cały czas komputer jest okupowany przez innych członków rodziny robiących kopie plików etc.

To, czy przedstawicie mi swoje odkrycia zalezy od was i nie bede mial zalu, że jesli odmowicie. Prosze jedynie o to abyscie to mądrze przemysleli. To wszystko.

Acha. Co do reszty "drużyny" to nie dziwie się, że was zostawili bo jestescie tylko kolejnymi prostakami gotowymi stac na switchu pzrze kilka godzin, gadajac o dupie maryni, zeby dostac jakas nagrode.

Wasz Xeradus
Xeradus jest offline   Odpowiedz z Cytatem