Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2007, 21:28   #4434
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
Czemu nie chce powiedziec prawdy, przeciez to nic strasznego poprostu zachowal sie jak "noob" i napisal na trade ze chce sprzedac postac i tyle...

Signed/
Adelao
Gdybym mial do czego sie przyznac, to z pewnoscia bym to zrobil. Moi najblizsi przyjaciele wiedza jak bylo. Twoja opinia na ten temat nie robimy na mnie mimo wszystko zadnego wrazenia, tlumacze sie , by po prostu nikt Ci nie uwierzyl.
Po tym jak mnie wychu***** na G Legi stracilem (resztka) szacunek do Twojej osoby(Postaci, Chara)

Egeenetoo jest Deleted, wiec wystawianie go na allegro bylo by czyms smiesznym Jednak uwazam, ze jest to ... Na pewno EK (Albi,Ancha??)

Ja, jako owner Boltiny nadal pozostaje w stanie ReTiReD. Swiat ten zszedl na psy. Mniejsze Levki nie sa w stanie tego tak bardzo odczuc(co najwyzej przypadkowe paymenty). Miejsca, gdzie dobrze expi sie takim Pallkiem sa okupywane przez caly dzien(Wiemy Kto Co Jak )
Postanowilem wbic na serwa, ktory dopiero co powstal Przyjemnie, Non-Pvp,10 osob na jednej Tombie, jednak gdy zdobedziesz wyzszy lvl ludzie Cie szanuja. Rook to byl meczarnia(8GoDz??? ) Teraz idzie dobrze, stamina w polowie, a bedzie duzo lepiej

Pozdrawiam Wszystkich tych, ktorych lubie, ktorzy lubia mnie i z ktorymi sie nie lubimy