Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Gimli
@Tyrael
Ok wiec sprostujmy pare rzeczy ^.-
Ja nic takiego nie powiedzialem ze wszyscy co nie umieja zalatwic sobie UnA sa noobkami...Czytaj ze zrozumieniem ;o
Przypomnij sobie dlaczego masz tego Hunta ^.-
Siłą persfazji wszystko zdzialasz kolego
A co do Korrgana to juz ci mowie o co chodzi
Po 1 Widziales go gdzies na liscie w Ele Hunted na forum?^.-Wiec nie gadaj...
Po 2 Korrgan nie chce juz grac kiną
Po 3 ma juz wiekeszego chara i to jest glowny powod
Najpierw pomysl zanim cos napiszesz ...
|
po 1: skad moglem wiedziec ze nie chce mu sie grac knightem?
po 2: skad moglem wiedziec ze ma juz wiekszego chara?
po 3: nikt Ci tam w temacie nie odpisal ze on nie ma hunta
po 4: sheyenne napisala ze bedzie dodawac nicki... moze po prostu ten przeoczyla i go dopiero doda (czego mu oczywiscie nie zycze... zeby nie bylo

)
po 5: dlaczego mam hunta? bo widzialem co sie dzieje dookola... pl gineli bez zadnych powodow (oczywiscie nie wszyscy) i dolaczylem do wojny... proste
tak przy okazji: lewoj ma hunta za to ze smial sie jak marlos padl (chociaz w temacie pisze ze za "insuilt"

). wiesz... ja jak padam to oczywiscie poczatkowo jestem troche w*****ony czy tam cos, ale potem sam sie z tego smieje i jesli nawet ktos sie z tego smieje to ja sie smieje razem z nim bueheeh... no ale widocznie nie kazdy ma taki dystans do swojej osoby

wiec jak dla mnie ten powod to jest po prostu parodia, szukali pretekstu zeby go huncic no i znalezli... heh
i wczesniej pisales cos ze lewoj takimi postami sobie nie pomaga... to co ma pisac? "lukas unhunt me plxior i will give you all my items" ?

-> zal.pl
i jako podsumowanie napisze ze dla mnie gra na lucerze (jesli jest sie polakiem) nie ma kompletnie zadnego sensu

moga mi dac unhunta, mpa,hota,g legi,sova i 1000 kk i i tak tam nie wroce

a nawet jesli bym chcial grac po tym unhuncie to i tak byla by to glupota bo kolejny hunt to tylko kwestia czasu (tak jak w przypadku lewoja... co mu zreszta sam powiedzialem jakis czas temu

racja lewoj? sluchac tyra bo tyr ma zawsze racje

)
pozdro