Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2007, 10:34   #17
dinrakit
Zbanowany

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

@up
Z samymi dwarf guardami to ja nie mam w ogole problemu. Nosze demon shield wiec full def i z tempesta wale a one rzadko trafiaja. Na gorze przed bramką to ja spokojnie sam wyczyszcze bez niczyjej pomocy, zresztą już kiedyś to zrobilem i nie stracilem nic poza mana na tempesta i 2 razy exura gran. Dzieki za rady co do samego solowania dwarf hell. Lubie ludzi ktorzy stosuja sie do powiedzenia "jest waste jest zabawa" bo w koncu tibia to gra ktora ma sprawiac przyjemnosc Brak e-wave to dodatkowe wyzwanie ;]

Mam tak:
4 bp gfb, 6 bp mf, bp explo, 2 bp sd. (lacznie 618 cap)
Wiecej juz wziac nie moge bo na eq nie wystarczy a "na golasa" to mnie guardy beda po 100 walic. Postanowilem wziac mniej gfb a wiecej mf i sd bo na geo~ gfb raczej sie nie przyda. Mfy wiadomo dlaczego, na utamo musi byc. Geo bede walil z sd + dobitka z explo, czyli dopiero jakby bylo 40 geo to nie dam rady. Jak same guardy beda to bede nawalal z tempesta. Czy to jest dobra konfiguracja czy wziac inaczej? (może jeszcze 1 bp mf wiecej kosztem gfb???) Jak pierwszy raz robilem to pamietam ze zbraklo wlasnie mf a nie run ofensywnych :/ Moze by bylo lepiej jakbym wzial 2 bp gfb, 8 bp mf, bag explo, 2 bp sd?

Ostatnio edytowany przez dinrakit - 29-01-2007 o 10:52.
dinrakit jest offline   Odpowiedz z Cytatem