Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray
@up
Już więcej nie podpowiadaj XD
Hahah ! xD udalo mi sie !!! zajebiście ! jejejeeje znam sposób ^.^ ale nikomu nie powiem ^.^
Dowód  :
http://img249.imageshack.us/my.php?image=xdnf9.png
A skąd wiem ? kolega mi powiedział część, ja ją dokończyłem i się udało i potwierdził, że o to chodzi ^^ sprawdziłem to na 3 swiatach i za każdym razem znikał ^.^ XDD
@down
Lol ? miałbym kłamać, że umiem ? po co ?
Zapraszam jutro na Saphirę po 8:00 to ci znów udowodnię... (oczywiście nie powiem jak to zrobić) ^^ To "znikanie" jest banalne ...
Ps. Jesteś wielkim bez mózgiem bo na razie nikt nie wie jak go zdobyć ... Odkryto tylko jak zrobić by znikł ^^ i właśnie ja już wiem jak to zrobić ...
Do osób, kóre wiedzą : NIE MÓWCIE !  ) a to jest naprawdę banalne. Jeżeli ktoś nie wierzy, że wiem (ekipa niebieskiego jeepa) to msg, powiem jak zrobić na dowód ale tylko DLA EKIPY NIEBIESKIEGO JEEPA i Kshaqa ... bo oni wiedzą
Innym nie powiem. Pozdro ^.^
NIE SŁAĆ DO MNIE PW ANI NIE PISAĆ W GRZE !!! NIC NIE POWIEM !!! I TYLE !!! NAPRAWDĘ NIE PISZCIE, BO TO TYLKO STRATA WASZEGO CZASU :)
@3down
To jest banalne ...
|
Jak znasz sposób, ale nikomu nie powiesz to na ch*j się chwalisz?
Ale zaszpanowałeś... Myślisz, że każdy teraz będzie uważał, że jesteś bogiem i zacznie do ciebie pisać

Slawekmag ma racje
Wyjdź i nie wracaj na to forum Dla mnie jesteś po prostu kawałkiem gówna, które szpanuje, żeby mieć szacunek.
Żałosny jesteś.
@edit
Ale ten temat ma wzięcie, od początku oglądają go 20 - 70 osoób