Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2007, 16:51   #442
Trampolina
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: donosiciel
Gildia: NPC
Świat: Arcania
Domyślny

Coray faktycznie mogles to wszystko ujac innymi slowami nie jestes jedynym co wie o co chodzi itd ale fakt ze sam wczesniej blagales by cos zdradzic powinien cie tknac do tego by nie pisac "mam was gdzies nic nie powiem bo jestescie debile itd " wiesz jak zniknac ale nie wiesz jak zdobyc bo "only the humble can tuch this sword" a ja dodam "any one can do this trick but only the humble one will rich this sword " a wiec rozpowiadanie tego faktycznie nie jest najleprzym sposobem bo zaraz banda nobow bedzie sie tym bawila jak zapalaniem i gaszeniem torchy na rynku a nie o to chodzi :/ mysle ze jednym z najleprzych sposobow bylo by zorganizowanie ekipy wywiadowczej na jednym swiecie by nie byla to grupa rozproszona po kilku serverach bo wtedy traca poszukiwania na efektach jestem w stanie spedzic troche czasu na innym servie jesli tylko jakas chetna grupa przynajmniej kilku ludzi zorganizuje mi jakies eq a wiec pomyslcie o tym "instynkt" i grupa 3majaca wladze i moze zorganizujemy poszukiwania w kilkadziesiat osob na jednym swiecie. mysle ze wtedy faktycznie cos by moglo ruszyc.
Trampolina jest offline