Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray
@2xup
lamer plx ? Chcesz zobaczyć kawałek gówna ? Spójrz w lustro ... To już przechodzi granice  ja wcześniej napisałem dlaczego napisałem, że wiem... ale ty czytać nie umiesz  I modem nie jesteś żeby wypraszać je ?
@Kshaq
Już Cię rozumiem jak to jest i rozumiem czemu skasowaleś tamten temat ... teraz zaczełem dostawać pw : "jesteś dupkiem, bo sam chcialeś wskazówek, a teraz nic nie powiesz"
Ja wam serdecznie dziękuję ... Nic już nie napiszę w tym temacie ! I rugajcie mnie itp. mam to w d.... . Pomyślcie tylko czy sami byście upublicznili spoila ... -.-'' Cya.
@2xdown
Myślisz, że tylko ty mnie dupkiem na pw nazwałeś ?? ...
To już tylko twoję "zwątpienia ...
@3xdown
Musisz za słówka łapać ?? Skasował, zamkną ... wielkie halo o te 2 wyrazy ... (chodzi o was ... to wy zamknęliście, usunęliście)
|
Szkoda na ciebie słów i czasu, ale nudzi mi się. Na prawdę myślisz, że jesteś taki cwany? Odpowiem ci, NIE, nie jesteś. Widzisz, stchórzyłeś i już nie będziesz wchodził do tego tematu, ale to dobrze przynjamniej będzie spokój. Nie wiem ile masz lat i ile grasz w tibie, ale jak widze po tobie to pewnie masz około 8-10 lat i grasz w tibię od 1 roku.
Tylko nie idź do mamusi z tekstem : "Mamusiuu... Przezywają mnie na forum, bo jestem mały i głupi. Aaaaa...

"
@topic
Niech ktoś, kto ma postać na rooku, spróbuje znaleźć rozwiązanie i opowie na o tym tutaj. Ja teraz nie mam postaci na rooku, a niecierpie tam expic, więc ja tego nie zrobie.
PS. Zastanawian się czy to nie jest troche QS, ale nie jestem pewien, bo to chyba nie jest quest tak do końca.