Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Didier19
Szkoda słów na tego Pana, który organizował wyprawę, choć sam w niej nie uczestniczyłem, jak można zebrać ludzi "team", który pomaga, poświęca swój czas dla ciebie, a potem zostawić ich jak śmieci.
Ps.
Mam nadzieje że nic nie odkryjesz i nic nie zdobędziesz.
Pewnie myślisz sobie jaki ty to cwany jesteś, a z ciebie po prostu zwykły noobek. 
|
po 1sze, ci kolesie, ktorym powierzylem zaszczytna funkcje stania w jednym miejscu, byli potrzebni jedynie do ww. czynnosci.
my poswiecilismy na to kilka miesiecy zmudnych poszukiwan, czytania i tlumaczenia ksiazek, a oni pol godziny stania w jednym miejscu i gadaniu glupot.
chcialbym tez przypomniec, ze kilka miechow temu to Ty starales sie odkryc sekrety pustyni, ale zrezygnowales z tego i zajales sie expem i tylko tym.
coz, niektorzy wola PG, inni RPG.
pa.
jeszcze jedno: co do wykorzystywania moich "stojaczkow" - prawda, wykorzystalem ich, ale nie oszukalem. Czy ja im cos obiecywalem?
@edit2
rownie dobrze za stojaczki moglyby mi posluzyc 8lvlowe postacie obslugiwane przez kolegow z osiedla ( moglbym tez isc na mc, zaden problem ). mam tu 6 noobow na 8-11lvlach, wiec zaden problem dla mnie.
@down
idz przed siebie i gin.