Temat: SoF Done!
Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2007, 17:57   #456
Mopsmaster
Zbanowany

Mopsmaster's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
Mopsmaster ma numer GG 6183084
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hamtarox Pokaż post
No wiec tak chcialbym zaczac od tego ze w przeciwienstwie co do niektorych (wiekszosci) nie klapie dziobem i nie kloce sie z innymi, a takze nie blagam o solucje choc wskazowki by sie przydaly ;]

No wiec tak dzis z pewnym kolega wybralem sie by sprobowac znikniecia SoF'a.
Poszliśmy tak jak to jest pokazane na filmiku z luminery, nic po drodze nie zabijajac, ba nawet nie atakowalismy potworkow gdy dostalismy sie do jaskini ja zostalem, a kumpel poszedl do spike droga zgodna z filmem i tez nic nie zabijal nic. Doszedl na miejsce i czekal.Ja probowalem najpierw zrobic krok w lewo potem w prawo lecz nic to nie dalo.Wyszedlem z tego "pomieszczenia" - nic poszedlem w lewo do dziury i przez nia przeszedłem -nic.Poszedlem taka sama droga jak w ta i tez nic Juz przez łąki doszedlem do kumpla i nic ((
Zrezygnowalismy niestety...

To wychodzenie z jaskini bylo spowodowane tym ze na filmiku z luminery gosc mowi do 2 ze jest juz poza jaskinia...

No ale teraz zastanawiaja mnie 2 rzeczy:
1.Czy po drodze wszystkie potwory trzeba zaatakowac lecz nie zabijac
2.Kumpel zauwazyl ze gosc w filmiku ma w nicku humble lecz uwazam to za nic pomocnego

Wiec jesli ktos poda jakies wskazowki to napewno bym sie ucieszyl, lecz blagal nie bede...

Pozdrawiam

Wskazówka:

Koles ktory to robil ma lvl 1

moze cos z tym...
moze ma 0 expa?
Mopsmaster jest offline