Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2007, 18:23   #61
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nyksus Pokaż post
Siema

Dziś chciałem napisać dość nietypowy temat. Otóż ci co grają na Luminerze pewnie wiedzą że jest to świat NoN pVp czyli nie można się zabijać. I tu własnie jest problem w tym świecie. Otóż niektórzy " chamscy " gracze korzystają z tego. Dzisiaj miałem niemałą historię. Siedziałem jak to zwykle robięw Minotaur Mount niedaleko kopalni dwarfów. Miałem wtedy jeszcze 24 lvl i expowałem na Guardach, Archerach, i zwykłych. No i miałem lootbaga zrobionego, 19124 oz. za to miałbym jakieś 20- 30k. Przyszło jakiś 6 ziomków na koło 12 lvl'a. I byłem na samej górze tam w Tower Mino. Oni wlazli i bylo 6 guardów. Przyblokowali mnie tak po chamsku nie mogłem się ruszyć no i oczywiście dedłem. Straciłem dużo doświadczenia, prawie 1 magic lvl. I skille mi troche spadły no i co najgorsze straciłełm Bright Sworda. Przecież teraz gdyby to nie był non pvp oni byli by już martwi... Jednak te Non pvp potrafi wkurzyć i to nie mało bo zemścić się nie da.

A co wy o tym sądzicie?

Mi się wydaję żebym albo zmienił świat albo żeby z non pvp zrobili pvp enforced. Byłoby nawet fajnie.

No właśnie... inteligencja polaków jest uderzająca.... Masz 24 lvl i nie podoba ci się Non-pVp, to zmień świat na PvP, przecież 24 lvl to masz raptem tydzień grania... a nie robisz bez sensowny temat, który nic nie wnosi... nie podoba sie non-pvp to idź na PvP, ja i moi kumple na Calmerze jak tam grałem jeszcze mieliśmy pełno takich sytuacji i jakoś żaden z nas nie robił takiego bez sensu tematu...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.